Op bezoek komen

Langskomen bij de Duurzame Energie Installaties van beheerder Bio-Energie de Vallei is uitsluitend op uitnodiging. Indien u langskomt, maar niet bij ons bekend bent als genodigde, behouden wij ons het recht voor u de toegang te weigeren.

Wilt u langskomen, maar heeft u nog geen uitnodiging?
Stuur ons uw verzoek via info@bio-energiedevallei.nl
Vermeld hierbij s.v.p. uw doel, voorkeursdatum/-tijdstip, de groepsgrootte en eventuele overige bijzonderheden.

Heeft u een uitnodiging van ons, dan ontvangen wij u graag.

 • Via deze link vindt u onze routebeschrijving naar de installatie aan de Geerweg in Ede.
 • Parkeren kunt u in de parkeervakken in de omliggende wijk. Parkeer s.v.p. niet op het terrein van de installatie zelf (dus niet achter het hek) i.v.m. continue werkzaamheden en transportbewegingen.
 • Onze huisregels leest u hieronder:

Huisregels

Als bezoeker wordt u geacht zich aan deze huisregels te houden. Indien u zich niet aan de huisregels houdt, behouden wij ons het recht voor u de toegang te weigeren. Wij vragen u daarbij om de instructies van onze medewerkers op te volgen.

 • Bezoekers zijn welkom in de algemene ruimten;
  hieronder vallen de vergaderruimte / het leslokaal op de bovenste verdieping en de toiletten op de begane grond. Indien aangegeven kan de kantine op de eerste verdieping hier ook toe behoren.
 • Het betreden van iedere andere ruimte binnen de Duurzame Energie Installatie, zoals de Werkruimten van de operators, Opslag, Bunker en de Technische installatie, is zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming, en begeleiding door een werknemer van het bedrijf niet toegestaan.
 • Als uw bezoek gecombineerd wordt met een rondleiding door de Technische installatie, dan dient u voorafgaand hieraan een Vrijwaringsverklaring te ondertekenen. Deze verschaffen wij u ter plaatse. Zonder een ondertekende verklaring is deelname aan de rondleiding niet mogelijk.
 • Voorafgaand aan de rondleiding verschaft de organisatie u persoonlijke beschermingsmiddelen zoals werkschoenen en een bouwhelm. U bent verplicht deze tijdens de gehele rondleiding in de Technische installatie te dragen.
 • Het is de deelnemer niet toegestaan om geluidsopnamen, foto- en/of filmmateriaal te maken van (onderdelen van) de Duurzame Energie Installatie, eventuele werkzaamheden of de personen die de werkzaamheden uitvoeren.
 • Het doel van uw bezoek, alsmede de groepsgrootte, de namen en functies van de afzonderlijke deelnemers aan het bezoek dienen voorafgaand aan uw bezoek, bij Bio-energie de Vallei bekend te zijn. U kunt dit doorgeven op info@bio-energiedevallei.nl
  Indien hier voorafgaand aan uw bezoek niet voldaan wordt, behouden wij ons het recht voor, om bezoekers de toegang te weigeren.